Testers Gezocht


Uitjes Fabriek is altijd op zoek naar Testers voor nieuwe groepsuitjes. Daarom voegen we jullie graag toe aan onze testers poule. Dit is volledig gratis en leuk om met een kleine groep mensen uit te proberen. Elke keer als we een nieuw uitje creëren, vragen we onze testers om het uit te testen zodat het product 100% geoptimaliseerd kan worden.

Wat houdt het in?

Onze testers uit de poule mogen gratis een groepsuitje spelen van Uitjes Fabriek. Als jullie door ons worden uitgekozen om het uitje te testen dan mogen jullie zelf (binnen een bepaald tijdsbestek) een dag uitkiezen. Jullie gaan met een de groep kijken of de spellen goed doorlopen, of ze niet te moeilijk of te makkelijk zijn en het belangrijkste of jullie genoeg fun hebben tijdens dit uitje. Na het uitje krijgen jullie een enquête die jullie invullen en met jullie feedback gaan wij aan de slag om het groepsuitje nog beter te maken.

Voorwaarden

Om deel te nemen aan onze testers poul vragen we een paar dingen van jullie.

  • Jullie zijn een groep tussen de 4-10 personen
  • Om deel te mogen nemen moet de enquête na afloop worden ingevuld, anders worden er extra kosten (€99.95 per groep) in rekening gebracht. Dit is voor ons noodzakelijk om de feedback goed te ontvangen
  • Het beeldmateriaal die jullie maken en wij ontvangen mogen worden gebruikt voor marketing doeleinden
  • De groepsuitjes worden jullie gratis aangeboden voor testdoeleinden

Hoe verder

Lijkt het jullie na het lezen van de voorwaarden leuk om tester te worden en willen jullie je graag aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier. Jullie krijgen van ons een bevestigingsmail en misschien binnenkort een uitnodiging om te testen. Vul het gehele formulier in want zo kunnen we kijken welk uitje het meest geschikt is voor jullie.

Alvast bedankt! en misschien tot snel

Aanmeldformulier

Bekijk ook deze uitjes.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Contact

Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.