Blog

Uitjes Fabriek in Haarlem


07 augustus 2022

holland.com©

Haarlem, een van de mooiste steden van Nederland al zeggen we zelf. Het is Amsterdam in het klein maar met zijn eigen grootste en mooie karakteristieke gebouwen. Daarom moet ik ook eerlijk toegeven dat Haarlem een van mijn favoriete steden is om een groepsuitje te organiseren. Wat Uitjes Fabriek organiseert in Haarlem leggen wij graag even uit, hieronder vinden jullie de vier type groepsuitjes die wij graag voor jullie organiseren in Haarlem. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje wordt nog beter door onze ingrediënten. En dat belooft Uitjes Fabriek.

Citygame in haarlem

Een citygame is een spel wat zich midden in de stad afspeelt. Vaak met opdrachten die te maken hebben met de omgeving. Een ideale manier om samen de stad beter te leren kennen. Maar omdat het decor altijd verandert en nooit gelijk is kun je nagaan dat een citygame in Haarlem altijd uniek is. Haarlem heeft een geschiedenis om jaloers op te zijn. Zo vind je er een van de mooiste kerken van Nederland maar heeft het door zijn unieke vestigingsplaats een rijk verleden. Dat ze in Haarlem hun best hebben gedaan om dit verleden te laten staat daar plukken ze nu de vruchten van. Tijdens een citygame zullen daarom de mooie gebouwen ook niet ontbreken en zullen jullie zeker de sfeer ervaren. Kun je je al voorstellen dat je leuke ‘wie is de mol’ spellen speelt op de grote markt of een spannende jacht op Mr. X in een van de vele straatjes die haarlem rijk is?

Verder Info

 • Geschikt voor: Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest en teamuitjes
 • beste tijd van het jaar?: Voorjaar (maart, april, mei) & najaar (september, oktober)
 • Het beste te combineren met: lunch of diner of borrelboot
 • Hotspot in haarlem: Grote markt.

Quizzen in Haarlem

Haarlem heeft net als vele steden in Nederland een booming Horeca. De leuke eettentjes die je overal terugvindt zijn ideale plekken om een leuke quiz te organiseren met je bedrijf. We hebben er genoeg voor jullie in de aanbieding. Zo kun je het het razendsnelle raadspel spelen of ga voor de 100 vragen quiz. Een pop quiz in haarlem is ook iets wat we zeker kunnen aanbieden. Het mooie is dat je in Haarlem de top of the bill vindt met betrekking tot leuke tentjes. Wij zoeken in ieder geval een perfecte tent uit voor jullie quiz en zorgen dat die borrel erbij onvergetelijk wordt.

Verder Info

 • Geschikt voor: Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest en teamuitjes
 • beste tijd van het jaar?: Voorjaar (maart, april, mei) & najaar (september, oktober)
 • Het beste te combineren met; lunch of diner of borrelboot
 • Hotspot in haarlem: Grote markt.

Geschreven door

Wouter Propstra

Onze Reviews

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.