Details:

 • Een avontuurlijk groepsuitje waar survival centraal staat.
 • Verschillende opdrachten worden er gespeeld om de winnaar van een uniek teambuidlins activiteit centraal staat.
 • Vuur, Water en alle andere natuur elementen worden gebruikt om jullie groepsgevoel te versterken.
 • Minimaal 4 uur

  Dit is alleen het uitje zelf, andere activiteiten zoals eten of drinken komen hier nog bij.

 • vanaf €49.95 per persoon

  Voor dit groepsuitje hanteren wij een minimum bedrag van €2495,95 excl btw. Dit is alleen de prijs van het groepsuitje.

 • 10 tot 50 personen

  Minimaal 10, maximaal 50 personen. Zijn jullie met meer dan 50 personen? Neem dat contact met ons op, wij gaan samen doornemen wat de mogelijkheden zijn.

 • Inclusief

  Dit uitje kent voornamelijk actieve opdrachten en teambuildingsspellen. Het is daarom niet geschikt voor mensen slecht ter been.

Over deze activiteit

Ga jij samen met je team de uitdaging aan om er achter te komen wie van jullie nou de beste survival skills heeft? Bij Uitjes Fabriek hebben we een manier gevonden om via een experiment dit te achterhalen. En dit experiment is gewoon te boeken. Natuurlijk sturen we jullie niet naar een onbewoond eiland en is er eten genoeg. Maar jullie hebben wel de wilskracht nodig om dit actieve uitje met succes te volbrengen. We gaan via verschillende opdrachten achterhalen wie van jullie groep de winnaar van dit spel is en dit doen wij door onze opdrachten in een echt ‘Expeditie Robinson’ jasje te steken. Aan het einde van de dag wint het team dat het best kan samenwerken, de psychologische mind twist in dit spel weet te overwinnen en met elkaar de sterke spierballen kunnen creëren. Want alleen zo win je dit experiment, samen!

100% Resultaat

Een goede invulling geven aan een teambuilding activiteit kan lastig zijn. Als team wil je natuurlijk resultaat maar ook een leuke dag. Uitjes Fabriek streeft naar een teambuilding activiteit waar 100% resultaat wordt behaald. Daarom organiseren wij unieke teambuilding activiteiten op iedere geschikte locatie in Nederland. Ook bij jullie in de buurt.Samen kijken we naar jullie wensen en maken er een resultaatgericht top activiteit van.

Total experience.

Uitjes Fabriek organiseert niet zomaar groepsuitjes. Wij creëren de ultieme beleving. Vanaf de aanvraag tot en met jullie onvergetelijke dag zorgen wij dat het vlekkeloos en zonder zorgen wordt georganiseerd. Met oog voor detail en een unieke kijk op totaalbeleving zorgen we ervoor dat jullie teambuildingsactiviteit een wordt om nooit te vergeten.

Meer info


 • Dit uitje is een Pop-Up event

  • Good to know
  Dat houdt in dat wij overal in NL op iedere locatie dit uitje kunnen spelen.
 • Dit regelen wij:

  • Good to know
  Locatie, Aankleding, Spellen, Begeleiders & Host! Het complete pakket dus.
 • Actieve Teambuilding

  • Type
  Dit uitje kent actieve spelelementen en kent zowel indoor als outdoor opdrachten.

  Bekijk onze andere activiteiten.

  Onze Reviews

  • Goed verzorgd uitje

   De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

  • Toppers

   We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

  • In één woord; geweldig!

   Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

   Mis niets van Uitjes Fabriek

   Contact

   Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.