Details:

Over dit groepsuitje

Oh Jee het is zover. De meest vervelende man ooit, Victor Hoofdbreker, is vermoord. Maar ondanks zijn karakter moet de moord toch opgelost worden. Aangezien het niet de politie is die de hoogste prioriteit er aan geeft, huurt de familie een privé detective in. Jullie als groep gaan deze detective helpen en jullie worden daarom de vaste partner. Door vier opdrachten op te lossen kunnen jullie de identiteit van de moordenaar achterhalen en hem tegenhouden voordat hij er vandoor gaat. Omdat er nogal haast is geboden, heeft de detective een prijs gekoppeld aan de oplossing. De groep die als eerste de moord oplost wint de prijs. Lukt het jullie om de opdrachten te volbrengen en de moordenaar te vinden?

Teambuilding Experience.

Jullie spelen verschillende soorten opdrachten tijdens dit spel. Dit doen jullie via de digitale spel omgeving, speciaal ontwikkeld door Uitjes Fabriek om de meest ideale spelsetting te creeëren. Via de digitale spelomgeving ontdekken jullie de stad op een unieke manier. Jullie lopen op de route langs de mooiste en meest indrukwekkendste plekken van de stad, waar jullie alle antwoorden op de vragen kunnen verzamelen.

Hoe gaat het in zijn werk?!

Enthousiaste spelbegeleiders van Uitjes Fabriek staan klaar op de afgesproken locatie. Alle benodigdheden (incl tablet) staan klaar voor gebruik en terwijl jullie een lekker drankje nuttigen legt de spelbegeleider alle regels uit. Aan het einde van het spel verzamelen jullie weer op de locatie en worden de punten bij elkaar opgeteld. Met een leuke prijs als toegift wordt de winnaar bekend gemaakt.

Meer info


 • Wij regelen (bijna) alles!

  • Good to know
  Van tablets tot begeleiders tot welkomstdrankje. Alles wordt door ons geregeld.
 • Door heel NL

  • Locaties
  Dit uitje kun je in verschillende steden spelen.
 • minder dan 10 personen?!

  • Voor iedereen
  Dit uitje bieden wij ook online aan om in de stad te spelen.

  bekijk onze andere

  Adventure

  Onze Reviews

  • Goed verzorgd uitje

   De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

  • In één woord; geweldig!

   Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

  • Toppers

   We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

   Mis niets van Uitjes Fabriek

   Contact

   Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.