Na maanden wachten is het eindelijk zover! De lente is begonnen. Het was een pittige winter voor ons. De maatregelen en de avondklok zorgen ervoor dat wij onze favoriete bezigheid niet kunnen uitvoeren. Groepen een onvergetelijke tijd bezorgen. Maar met het vaccin in aantocht en het mooie weer op de loer gaan wij toch plannen maken voor de zomer van 2021. Het is tijd om vooruit te kijken, het is tijd om weer los te gaan.

De maatregelen die het kabinet afgelopen winter heeft aangekondigd geven op dit moment helaas nog geen goed beeld van wat we de zomer kunnen verwachten. De besmetting cijfers lopen nog steeds op en er zijn nog geen definitieve toezeggingen dat we in de zomer weer samen met elkaar op pad kunnen gaan. Maar met het vaccinatieplan op tafel en de hoop dat iedereen in juli de eerste prik heeft gehad, verwachten ook wij toch best wel veel van deze zomer! In ieder gaan wij vooruit kijken en laten we deze moeilijke tijd achter ons.

Daarom hebben we besloten om de start van de lente als ijkpunt te gebruiken om paraat te staan zodat wij direct uit te startblokken kunnen gaan wanneer de versoepelingen van kracht zijn en de poorten naar buiten weer open.

Hoe gaan we dit doen

Dit kunnen we natuurlijk alleen samen met jullie doen. Jullie zijn tenslotte de reden waarom we naar buiten willen. Daarom heeft Uitjes Fabriek het volgende in petto.

De garantie op Annulering

Hebben jullie net als wij onwijs zin om met je groep weer een actieve dag te beleven, een personeelsfeest te vieren of samen op een onvergetelijk avontuur te gaan? Hebben jullie echter nog geen plannen gemaakt vanwege de onzekere tijd? Dan willen we graag met jullie meedenken. Alle uitjes zijn daarom te boeken met de garantie op annulering. Dit houdt in dat jullie een datum plannen na juli en dat wij het groepsuitje wat gewoon gaan organiseren. Mocht het zo zijn dat vanwege de maatregelen het groepsuitje niet door kan gaan, dan kunnen jullie kosteloos het uitje annuleren. Natuurlijk is het ook mogelijk om de datum te verzetten.

Dit betekend dat jullie direct verzekerd zijn voor een groepsuitje zonder te wachten. Jullie daardoor net als ons kunnen plannen op de hoop dat er een mooie en bevrijdende zomer aan komt en dat we met z’n allen de moeilijke tijd achter ons kunnen laten. Help ook mee en ga samen met ons los in een nieuw tijdperk waar we hopelijk Corona achter ons kunnen laten.

Meer informatie

Willen jullie meer informatie over deze actie van Uitjes Fabriek. Klik dan hier, of neem contact met ons op! Wij kunnen niet wachten.
Geschreven door Wouter Propstra 24-03-2021

Uitjes gerelateerd aan dit bericht.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Contact