Uitjes Fabriek is klaar voor het nieuwe Normaal.

Op Maandag 28 September zijn nieuwe maatregelingen aangekondigd door onze regering. Hierin werd opgeroepen door de Minister-President om op dit moment misschien even geen bedrijfsuitjes of teambuildings activiteiten te organiseren. Het aantal besmettingen loopt snel op en wij snappen in dit geval ook de noodzaak van de maatregelen.

Wat kan nog wel

Groepsuitjes zoals Citygames, onze Quiz&Spellen en sportactiviteiten zullen wij deze aankomende drie weken niet spelen of aanbieden. De spellen van onze Arcade Factory zijn gewoon te koop en zijn op ieder willekeurig moment te spelen. De games die je speelt in de stad raden wij af om op dit moment te spelen. Wel kun je gewoon de uitjes boeken en of een offerteaanvraag doen. Zodra de maatregelen het weer toestaan zullen wij onze groepsuitjes, bedrijfsuitjes of teambuildingsactiviteiten weer gewoon zoals ‘normaal’ spelen. Let wel op, daar gelden ook de huidige Corona Maatregelen bij.

Maatregelen

Citygames van de Arcade-Factory
De spellen van de Arcade Factory zijn doe-het-zelf uitjes. Dit houdt in dat jullie deze zonder begeleiding spelen. Dus doen jullie een groepsuitje midden in de stad of spelen jullie thuis een spel. Houd je altijd aan de regels die de regering heeft opgesteld.
Quiz & Spellen & Sportieve indoor en outdoor activiteiten
Onze uitjes zijn zo aangepast dat er altijd anderhalve meter kan worden gegarandeerd tussen de deelnemers. Ook de Begeleiders zullen zich houden aan deze regels. Er zijn voldoende mogelijkheden om je handen te wassen of om desinfecterende gel te gebruiken. En ook zullen wij de attributen die wij gebruiken zorgvuldig gaan reinigen voor gebruik. IN publieke ruimtes wordt het gebruik van een mondkapje op prijs gesteld.
Themafeesten
Zolang de huidige maatregelen gelden zullen wij geen themafeesten aanbieden. Wel is het mogelijk om alvast te boeken voor volgend jaar. Onze annuleringsbeleid is met betrekking tot de maatregelen zeer flexibel.

Vragen

Wij snappen dat er veel vragen zijn, wij proberen deze graag voor u te beantwoorden. Wij zijn op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 altijd bereikbaar. Anders kunt u gebruikmaken van onze whats app of het contact formulier. Bij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Alle overheidsinformatie

Voor alle informatie met betrekking tot de maatregelen verwijzen wij u graag door naar de website van de Rijksoverheid.
Geschreven door Wouter Propstra op 01-10-2020

Mis niets van Uitjes Fabriek

Contact