Bedrijfsuitje in Breda


Is het weer de tijd van het jaar? Of willen jullie gewoon iets leuks doen met je bedrijf? Kijk dan goed rond want wij hebben namelijke de ultieme beleving voor bedrijfsuitjes in Leeuwarden, want Uitjes Fabriek presenteert namelijk de leukste Bedrijfsuitjes in Leeuwarden. Samen met jullie maken we er een onvergetelijke dag van!

Waarom een bedrijfsuitje in Breda?

Een bedrijfsuitjes kun je op vele manieren ervaren, maar de teamuitjes van Uitjes Fabriek zijn toch wel echt de leukste. Ga met ons samen op avontuur tijdens de bedrijfsuitjes in Leeuwarden. We laten jullie deze stad op een hele natuurlijke manier kennismaken. Of je nou een spannend spel midden in het centrum van Leeuwarden speelt of je gaat op safari in de natuurlijke recreatie gebieden die Leeuwarden rijk is. Je zult je nooit een moment vervelen tijdens onze bedrijfsuitjes in Leeuwarden.

Wat gaan we doen tijdens ons bedrijfsuitje in Breda

Leeuwarden is een stad met heel veel mogelijkheden, maar het kent ook een rijke geschiedenis. Ga bijvoorbeeld met ons op een prachtige stadstour waar je leert waarom de Oldehove scheef staat. Waar je de voorouders van de Oranje misschien wel ontmoet. Of waar je de kanalen van een oude rijke stad zult zien. Of boek een diner in een van de mooie restaurantjes die Leeuwarden rijk is en speel daar een van onze leuke en gezellige diner spellen. Wij helpen jullie om de juiste keuze te maken zodat jullie bedrijfsuitje onvergetelijk wordt in Leeuwarden.

Wat willen jullie doen in Breda?!

Een Actief Bedrijfsuitje in Breda

Je hebt bedrijfsuitjes voor iedereen, maar hoe vind je de perfecte voor jouw groep? Gaan jullie voor een actieve dag? Kijk dan bij onze Citygames, deze groepsuitjes zijn ideaal om te combineren. Zo kun je er een cutureel uitstapje van maken om de stad op een unieke manier te ontdekken, terwijl je door de leuke spellen in het centrum een actieve dag vol teambuilding ervaart.

Onze Reviews

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.