Vrijgezellenfeest


Uitjes Fabriek staat voor jullie klaar om het leukste bedrijfsuitje van het jaar te organiseren. Gaan jullie voor een teambuildingsdag om de koppen dezelfde richting te laten kijken of gaan jullie voor een ontspannen dag om die rust met elkaar te nemen die jullie verdiend hebben na een harde werkperiode? Wat de reden is ook is, met Uitjes Fabriek zorgen we ervoor dat ieder bedrijfsuitje het gewenste resultaat behaalt voor jou en je collega’s. Of je nu gaat voor een bedrijfsuitje op jullie favoriete horecagelegenheid, in de natuur, in de stad of gewoon op jullie kantoor. Alles is mogelijk bij ons.

De Toppers voor jullie vrijgezellenfeest

Waarom een vrijgezellenfeest bij Uitjes Fabriek?

Onze vrijgezellenfeestjes zijn vrijgezellenfeestjen om nooit te vergeten. Buiten of Binnen. Inclusief te gekke activiteiten of gewoon in een sfeervolle omgeving afgestemd op jullie wensen. Wij willen jullie laten ervaren hoe het is om met een leuke dag vol spellen, activiteiten of gewoon met een tof feest jullie de vrijgzel de mooiste dag voor zn huwelijk te laten beleven. Niets is natuurlijk verplicht, maar meedoen is in dit geval echt leuker dan alleen maar toekijken. Daarom is een bedrijfsuitje van Uitjes Fabriek ook zo ideaal. We bieden dat aan wat iedereen leuk kan vinden.

Wat doet Uitjes Fabriek.

Uitjes Fabriek is de evenementenspecialist voor grote groepen. Onze groepsuitjes zijn daarom zeer geschikt als vrijgezellenfeest. Wij willen verbazen, verwonderen en entertainen en zoeken daarom altijd naar de balans tussen wat jullie als bedrijf willen en onze eigen creativiteit. Jullie vrijgezellenfeest zal daarom een mix worden van jullie kenmerken en wensen en onze eigen magical touch. Een vrijgezellenfeest is niet altijd het geen wat je denkt dat het moet zijn. Ga bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest met de sfeer van een echt festival of zoek de grenzen op tijdens een bedrijfsuitje dat in het teken staat van adrenaline. Ook kun je natuurlijk je jullie vrijgezellenfeest geheel richten op teambuilding. Er zijn zoveel mogelijk manieren om je vrijgezellenfeest te organiseren, maar er is maar een Uitjes Fabriek die het voor jullie tot in perfectie presenteert!

Een Actief Bedrijfsuitje in de stad.

Je hebt bedrijfsuitjes voor iedereen, maar hoe vind je de perfecte voor jouw groep? Gaan jullie voor een actieve dag? Kijk dan bij onze Citygames, deze groepsuitjes zijn ideaal om te combineren. Zo kun je er een cutureel uitstapje van maken om de stad op een unieke manier te ontdekken, terwijl je door de leuke spellen in het centrum een actieve dag vol teambuilding ervaart.

We Pop-Up Everywhere!

vrijgezellenfeest in heel Nederland.

Uitjes Fabriek organiseert vrijgezellenfeest door heel Nederland. Dit kunnen wij aanbieden omdat wij naast het hebben van een passie voor vermaak en entertainment ook een passie hebben voor Nederland. Onze vrijgezellenfeesten hebben we dan ook zo ontwikkeld dat we een lokale mix over de activiteiten heen gooien zodat jullie niet alleen kunnen genieten van de gezelligheid met je vrienden en de vrijgezel, maar ook zodat jullie vrijgezellenfeest de schoonheid ervaart van de mooie evenementenlocaties of mooie natuur of de prachtige steden die jullie gekozen omgeving rijk is. Wij hebben ons gespecialiseerd in de prachtige plekken die Nederland rijk is. Boek daarom een vrijgezellenfeest bij Uitjes Fabriek!

Selecteer hier jullie stad.

En bekijk onze toffe bedrijfsuitjes in jullie omgeving.

Hulp Nodig?

Onze Reviews

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.