FAQ

Citygames van Sted Avontura.

Wat is een Citygame van Sted Avontura?
Makkelijk, Fun en voor iedereen toegankelijk. Zo willen wij onze Citygames onder de naam Sted Avontura omschrijven. Makkelijk omdat je het via je eigen telefoon kunt spelen, Fun omdat we weten hoe leuk het is om met een groep knotsgekke avonturen te beleven in de stad en toegankelijk omdat we voor iedereen de citygames maken, daarbij zijn de prijzen per groep. Dus je betaalt maar 1 prijs voor je hele groep, of je nou met 2 of met 20 man het uitje speelt. Dat kan betekenen dat je al een uitje kunt scoren voor maar nog geen €5 per persoon.
Hoe bestellen we het uitje?
Kies het spel wat jullie willen spelen en druk op boek dit uitje. Jullie worden via die link naar onze shop gebracht. Daar kun je makkelijk het spel kopen. Jullie ontvangen van ons direct te bevestiging en krijgen binnen 24h alle informatie via de mail toegestuurd.
Hoe werkt het?
Het is heel makkelijk, jullie boeken het uitje, jullie krijgen de link naar jullie digitale spelomgeving en het enige wat jullie dan nog hoeven te doen is wachten op de Avontura Boxx. In deze boxx vinden jullie alle spelbenodigdheden. Spreek een datum af met onze online spelbegeleider en ga op die dag naar de stad van keuze. Zodra jullie zijn ingelogd zit onze begeleider klaar en begint het spel. Tijdens het spel krijgen jullie de aanwijzingen via de mobiele telefoon, de begeleider en de spelkaarten die jullie vinden in de Avontura Boxx
Wat hebben we zelf nodig?
Een mobiele telefoon met goed werkend internet. Ook raden wij aan dat de telefoon goed opgeladen is zodat deze twee uur ,actief gebruik, vol kan houden.

Let op: Bij sommige Citygames worden jullie in groepen verdeeld, elke groep heeft dan zijn eigen telefoon nodig. Kijk bij het uitje om te zien hoeveel jullie nodig hebben.

Hoeveel MB hebben we nodig?
Rond de 50 tot 100 MB. (dit is afhankelijk van het uitje dat je boekt)
Wat kost een Mobile Only City Game
De prijzen varieren. Jullie hebben al een citygame vanaf €5 per persoon.
Is er begeleiding?
Ja. Wij willen graag een onderdeel blijven van jullie uitje daarom is er wel begeleiding. Deze begeleiding is het gehele spel aanspreekbaar. Jullie hebben contact via de chat of whats app.
Moeten wij een datum doorgeven?
Ja, omdat er tijdens het spel begeleiding aanwezig is moet deze wel online zijn. Daarom spreken we een datum af. 24h voor de begintijd kunnen jullie de datum via de persoonlijke omgeving wijzigen. Daarna kunnen jullie altid telefonisch contact met ons opnemen.
Moeten wij een begintijd doorgeven?
Ja, omdat er tijdens het spel begeleiding aanwezig is moet deze wel online zijn. Daarom spreken we een begintijd af. Komt het even niet goed uit of is iemand verlaat is er geen enkel probleem. Zodra wij contact hebben via whats app kunnen jullie aangeven wanneer jullie het spel starten.

De Feesten van de Fabriq


Hoe boeken we een van jullie feesten?
Vraag een offerte via de chat, whatsapp of offerte formulier aan en binnen 24h staat er een persoonlijke pagina voor jullie klaar. Deze is 2 weken geldig. Op de offerte kunnen jullie hem goedkeuren of afwijzen. Bij goedkeuring krijgen jullie een persoonlijke pagina. Hier staat alle informatie in die jullie nodig hebben voor jullie onvergetelijke dag.
Kunnen we de uitjes op ieder willekeurige dag boeken?
Ja hoor geen enkel probleem. Elk uitje is iedere dag te spelen.
Kan het op iedere locatie?
Nee, helaas is dit niet mogelijk. Om de kwaliteit te bewaren die wij graag zien tijdens een groepsuitje kiezen wij zelf de locatie uit. Geef aan in welke stad je het wilt houden en wij zorgen dat we de locatie vinden. Dit is allemaal inclusief de groepsprijs.
Hoe werkt het ticket systeem?
Iedere persoon die graag toegang wil tot het feest krijgt een persoonlijke ticket toegestuurd. Jullie krijgen standaard 50 tickets om te verdelen. Zijn er minder personen hoeven jullie alleen de personen die komen een ticket te geven. Komen er meer personen dan betalen jullie per ticket 24,95 extra.

De Teambuilding Activiteiten van Project Teambuilding.


Hoe boeken we een van jullie activiteiten?
Vraag een offerte via de chat, whatsapp of offerte formulier aan en binnen 24h staat er een persoonlijke pagina voor jullie klaar. Deze is 2 weken geldig. Bij goedkeuring krijgen jullie een persoonlijke pagina. Hier staat alle informatie in die jullie nodig hebben voor jullie onvergetelijke dag.
Kunnen we het op ieder willekeurige dag boeken?
Ja hoor geen enkel probleem. Onze teambuilding activeiten zijn op elke dag te boeken tussen 10:00 - 00:00 uur.
Kan het op iedere locatie?
Nee dit is niet mogelijk. Om de kwaliteit, die wij onszelf opleggen, te bewaren hanteren wij speciaal door ons uitgezochte locaties, wel is het mogelijk om sommige activiteiten als een pop-up event te boeken, wij komen dan met tent en al naar jullie locatie toe en zetten daar onze decorstukken op. Ook zijn wij in zoveel mogelijk steden aanwezig zodat we altijd bij jullie in de buurt een activiteit kunnen organiseren.
Hoe werkt het ticket systeem?
Iedere persoon die toegang wil tot een van onze activiteiten krijgt een ticket toegestuurd. In een pakket zitten maximaal 50 tickets.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Contact