FAQ

Groepsuitjes van Uitjes Fabriek.


Wat is een Mobile City Game
Een mobile only citygame is een groepsuitje waarbij de communicatie geheel via de telefoon gaat. Het enige wat jullie nodig hebben is een mobiele telefoon met werkend internet. Omdat het uitje geheel online plaats vindt kunnen we de kosten laag houden en maken we het voor iedere groep mogelijk om een onvergetelijke dag te ervaren.
Hoe bestellen we het uitje?
Jullie bestellen het uitje via een Offerte, whatsapp of chat en bij akkoord krijgen jullie de link naar een persoonlijke pagina. Op deze pagina vinden jullie alle informatie die nodig is voor jullie onvergetelijke dag. Daar staat o.a. de begintijd, de link naar het spel en de startlocatie. Ook vinden jullie hier handige informatie over de stad waar het uitje is geboekt.
Hoe werkt het?
Het spel vindt plaats in de digitale omgeving van Uitjes Fabriek. Dit is een eigen ontwikkelde website waar jullie het spel spelen. Ieder spel heeft zijn eigen omgeving en daardoor is ieder spel ook uniek. Het spel wordt jullie uitgelegd door de game master. Met hem/haar staan jullie ook in contact en hij/zij beoordeeld of jullie de opdrachten ook goed hebben uitgevoerd. De opdrachten die jullie uitvoeren zijn geheel afhankelijk van het spel wat jullie spelen. Bij sommige spellen moeten jullie puzzels oplossen en codes kraken en bij andere spellen moet jullie knotsgekke opdrachten uitvoeren om verder te komen. Kijk zelf welk uitje het beste bij jullie past.
Wat hebben we nodig?
Een mobiele telefoon met goed werkend internet. Ook raden wij aan dat de telefoon goed opgeladen is zodat deze twee uur ,actief gebruik, vol kan houden.

Let op: Bij sommige Citygames worden jullie in groepen verdeeld, elke groep heeft dan zijn eigen telefoon nodig. Kijk bij het uitje om te zien hoeveel jullie nodig hebben.

Hoeveel MB hebben we nodig?
Rond de 50 tot 100 MB. (dit is afhankelijk van het uitje dat je boekt)
Wat kost een Mobile Only City Game
Voor de meeste spellen hanteren wij een bedrag van €39.95 per groep (het aantal personen wat maximaal dit uitje kunnen spelen). Deze kosten zijn voor het hele spel dat jullie spelen incl btw en online begeleiding. Met deze prijzen willen wij groepsuitjes zo toegangelijk mogelijk maken.
Is er begeleiding?
Ja. Wij willen graag een onderdeel blijven van jullie uitje daarom is er wel begeleiding. Deze begeleiding is het gehele spel aanspreekbaar. Jullie hebben contact via de chat of whats app.
Moeten wij een datum doorgeven?
Ja, omdat er tijdens het spel begeleiding aanwezig is moet deze wel online zijn. Daarom spreken we een datum af. 24h voor de begintijd kunnen jullie de datum via de persoonlijke omgeving wijzigen. Daarna kunnen jullie altid telefonisch contact met ons opnemen.
Moeten wij een begintijd doorgeven?
Ja, omdat er tijdens het spel begeleiding aanwezig is moet deze wel online zijn. Daarom spreken we een begintijd af. Komt het even niet goed uit of is iemand verlaat is er geen enkel probleem. Zodra wij contact hebben via whats app kunnen jullie aangeven wanneer jullie het spel starten.

Feesten & Teambuildingsactiviteiten van Uitjes Fabriek.


Hoe boeken we een van jullie feesten?
Vraag een offerte via de chat, whatsapp of offerte formulier aan en binnen 24h staat er een persoonlijke pagina voor jullie klaar. Deze is 2 weken geldig. Op de offerte kunnen jullie hem goedkeuren of afwijzen. Bij goedkeuring krijgen jullie een persoonlijke pagina. Hier staat alle informatie in die jullie nodig hebben voor jullie onvergetelijke dag.
Kunnen we de uitjes op ieder willekeurige dag boeken?
Ja hoor geen enkel probleem. Elk uitje is iedere dag te spelen.
Kan het op iedere locatie?
Nee, helaas is dit niet mogelijk. Om de kwaliteit te bewaren die wij graag zien tijdens een groepsuitje kiezen wij zelf de locatie uit. Geef aan in welke stad je het wilt houden en wij zorgen dat we de locatie vinden. Dit is allemaal inclusief de groepsprijs.
Hoe werkt het ticket systeem?
Iedere persoon die graag toegang wil tot het feest krijgt een persoonlijke ticket toegestuurd. Jullie krijgen standaard 50 tickets om te verdelen. Zijn er minder personen hoeven jullie alleen de personen die komen een ticket te geven. Komen er meer personen dan betalen jullie per ticket 24,95 extra.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.