88 minuten vermaak

Te Gekke Opdrachten

Overal te spelen.

Details

 • 2 tot 2,5 uur

  Dit is een tijdsindicatie, het echte spel duurt 88 minuten.

 • Vanaf 4 personen

  De grote van de groep mogen jullie helemaal zelf bepalen. Maar aangezien jullie tegen elkaar strijden moeten er minimaal 2 mensen in een team zitten.

 • Dit is een mobile only uitje!

  Dit houdt in dat jullie het spel zonder begeleiding spelen en via jullie mobiele telefoon. Jullie gaan op een eigen gekozen moment naar de locatie van keuze en via whatsapp houden jullie contact met de jury. Hij of zij beoordeeld vanaf daar jullie foto's en geeft jullie via de digitale omgeving van Uitjes Fabriek de punten.


Inclusief:
 • Toegang tot de digitale omgeving van Uitjes Fabriek
 • Contact met 'de Game Master' via whatsapp
 • Knotsgekke Opdrachten
Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

€49.95 per groep

Over dit uitje

Hallo Amigos, dit is Gekkenwerk! Binnen 88 minuten moeten jullie proberen om de meest knotsgekke opdrachten uit te voeren zodat jullie jezelf de 'Crazy 88 masters' kunnen noemen. In teams van twee gaan jullie de strijd aan met elkaar. Jullie krijgen via de digitale omgeving de opdrachten voorgeschoteld en moeten zoveel mogelijk van deze opdrachten uitvoeren. De tegenpartij doet precies hetzelfde. Zijn de 88 minuten voorbij dan is het team met de meest behaalde punten de winnaar!

Daarom Crazy 88 Citygame!

Jullie spelen een onwijs gezellig stadsspel waarbij de leukste en gekste opdrachten moeten worden volbracht.

Jullie betalen een bedrag voor de gehele groep, geen bijkomende kosten.

Dit spel is voor iedere groep zeer toegangelijk. Daarbij kun je dit spel ook ideaal gebruiken voor een teambuilding sessie met je team!

Het is ook mogelijk om er een compleet verzorgde dag van te maken. Dit organiseren wij natuurlijk met alle plezier.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.