Arcade game

Mollenstreken

1.5 uur vermaak

Een vaste prijs

Spelen wanneer jullie dat uitkomt

€39.95 per groep

 • incl. 21% BTW
 • incl. Eenmalige Spellicentie
 • excl. €4.50 Verzendkosten

Eigen Benodigheden

 • Mobiele Telefoon
 • Mobiele internet data (50 tot 100 MB)

Aantal Groepsleden

 • 4 tot 20 personen

Betaal met

€39.95 per groep

Fun Toegangelijke Puzzels Citygame Wie is de mol!

Over dit uitje.

Amigos, het is eindelijk zover. Jullie kunnen het spannende televisie spel ook gewoon in een stad naar eigen keuze spelen. Picture it! Jullie zijn in jullie favoriete stad, doen leuke opdrachten, en in een keer is daar de mol die het gezellige uitje saboteert. Maar wie is het? In de rol van jullie leven moeten jullie er achter zien te komen wie de mollenstreken uithaalt en wie de fantieke deelnemers zijn. Dus observeer, speel en let goed op! Want bij de eindquiz gaat het allemaal om die ene vraag, wie haalt de mollenstreken uit!

Daarom Mollenstreken.

Jullie gaan als unieke personages dit spel spelen. Ieder van jullie bezit een onderdeel van de oplossing, maar niemand weet het van elkaar!

Je speel het spannende tv programma gewoon in de stad naar eigen keuze.

Onze digitale playground is uniek en speciaal door uitjes fabriek ontwikkeld. Zo houden we het spel lekker spannend. Alleen door de juiste stappen te maken komen jullie verder in het spel.

Jullie spelen dit uitje geheel op eigen houtje en kunnen het spel op ieder willekeurig moment starten. Let op: Jullie hebben geen begeleiding tijdens het spel, dit gebeurd geheel digitaal.

Wat krijgen jullie?


Fysieke Spelkaarten.

Die jullie binnen 5 dagen ontvangen.

Digitale playground.

Jullie krijgen toegang tot de digitale omgeving.

FAQ

 • Corona & Uitjes Fabriek
  De citygames & de groepgames van Uitjes Fabriek zijn in de meeste gevallen kant en klare spellen die jullie op een zelfgekozen moment spelen. Jullie bezoeken een stad naar keuze en spelen daar het spel. Ondanks dat er geen toezicht is vanuit uitjes fabriek gelden natuurlijk wel de regels die door het RIVM zijn opgesteld. Dus ook hier geldt de anderhalve meter afstand tussen elkaar, geen handen schudden en bij klachten thuisblijven. Wij als makers zorgen er in ieder geval voor dat elke deelnemer het spel goed kan spelen. Dit houdt in dat wij bij ieder team genoeg spellen toevoegen. Maar ook krijgen jullie van ons mondkapjes en desinfecterend gel geleverd zodat wanneer jullie een puzzel delen deze gereinigd kan worden. Meer informatie over onze corona maatregelen vind je hier
 • Hoe werkt het?
  • Stap 1: Koop het spel via de knop koop dit spel. Je doet dit makkelijk en snel via ideal of paypall
  • Stap 2: Wacht thuis of op kantoor op het pakketje. Dit hebben jullie binnen 5 dagen in de bus. Ondertussen kunnen jullie je alvast een beetje inlezen in de spelregels en de vervolg stappen, deze ontvangen jullie direct na bestelling.
  • Stap 3: Ga naar de stad die jullie hebben uitgekozen, log in en speel het spel. Jullie kunnen dit op ieder willekeurig moment doen. Dit is het begin van een dag vol fun!
 • Wat houdt een arcade game precies in?
  Een Arcade Game van Uitjes Fabriek is een doe-het-zelf uitje. Er is geen begeleiding aanwezig en jullie kunnen het spel spelen wanneer jullie dat uitkomt. Het spel is zo ontworpen dat jullie dit geheel op eigen houtje kunnen spelen.
 • Is een pauze tijdens het spel mogelijk?
  Bij dit spel gaat het er om wie zo snel mogelijk arriveert op de geheime locatie. Een pauze tijdens het spel raden we niet aan. Een hapje en drankje mee nemen tijdens het spel wel! Natuurlijk is het mogelijk om er een compleet verzorgde dag van te maken. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via maak het op maat en wij gaan direct voor jullie aan de slag.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.