1.5 uur vermaak

Een vaste prijs

Een puzzeltocht door de stad

Details:

 • 2 tot 2,5 uur

  Dit is een tijdsindicatie, het echte spel duurt 88 minuten.

 • Vanaf 4 personen

  De grote van de groep mogen jullie helemaal zelf bepalen. Maar aangezien jullie tegen elkaar strijden moeten er minimaal 2 mensen in een team zitten.

 • Dit is een mobile only uitje!

  Dit houdt in dat jullie het spel zonder begeleiding spelen en via jullie mobiele telefoon. Jullie gaan op een eigen gekozen moment naar de locatie van keuze en via whatsapp houden jullie contact met de jury. Hij of zij beoordeeld vanaf daar jullie foto's en geeft jullie via de digitale omgeving van Uitjes Fabriek de punten.


Inclusief:
 • Toegang tot de digitale omgeving van Uitjes Fabriek
 • Contact met 'de Game Master' via whatsapp
 • Knotsgekke Opdrachten
Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Betaal met

€39.95 per groep

Fun Toegangelijke Puzzels Citygame

Over dit uitje.

Hallo Amigos! Stel je eens voor, een onvergetelijk dag met je team en dat voor maar €39.95 per groep. Well, Uitjes Fabriek heeft het voor jullie geregeld hoor. Onder leiding van de digitale versie van de 'Arcade Master' is het aan jullie de taak om als eerste te arriveren op de geheime locatie. Dit doen jullie door opdrachten op te lossen, puzzels te kraken & taken uit te voeren! Vind aan de hand van Foto's en uitleg in onze digitale playground de antwoorden die jullie nodig hebben en zorg er voor dat jullie als eerste arriveren. Maar kijk wel uit voor het andere team. Voor je het weet hebben zij de strijd gewonnen en staan jullie met lege handen!

Daarom Photohunt!

Jullie gaan verdeeld in twee teams de strijd met elkaar aan. Via puzzels, opdrachten en taken gaan jullie op zoek naar de geheime locatie. Wie arriveert als eerste?

Je leert de stad op een andere manier kennen. De kleine details zijn nodig om het grote geheel op te lossen. De stad is nog nooit zo bijzonder geweest.

Onze digitale playground is uniek en speciaal door uitjes fabriek ontwikkeld. Zo houden we het spel lekker spannend. Alleen door de juiste stappen te maken komen jullie verder in het spel.

Jullie spelen dit uitje geheel op eigen houtje en kunnen het spel op ieder willekeurig moment starten. Let op: Jullie hebben geen begeleiding tijdens het spel, dit gebeurd geheel digitaal.

Wat krijgen jullie?


Fysieke Spelkaarten.

Die jullie binnen 5 dagen ontvangen.

Digitale playground.

Jullie krijgen toegang tot de digitale omgeving.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.