minimaal 3 uur vermaak

Van A tot Z gerelegd

Een op maat gemaakt uitje

€39.95 per persoon

 • excl. Btw

Aantal Personen

 • Vanaf 15 Personen

De offerte is altijd incl:

  Host

  Minimaal 4 goed foute spellen

  Goed Foute muziek door een DJ

  Dansen op de dansvloer

  Het Fris/Bier/Wijn pakket

€39.95 per persoon

Grote Groepen Gezellige spellen Op iedere locatie.

Over dit uitje

Een feestje waar alle etiketten overboord kunnen worden gegooid, hier mag je even goed los gaan. We hebben namelijk de meest foute muziek, we hebben de prijs voor meest foute outfit en we hebben fijne foute (althans, volgens de diëtisten onder ons) snacks in de aanbieding. Maar niet alles is fout tijdens dit Themafeest, de vragen die worden gesteld moeten GOED worden beantwoord want dat is de enige manier om jullie veilig en droog het einde van de avond te laten halen.

Daarom Het Goed/Fout Feest

Het wordt een van a tot z verzorgd feest. Waarbij de hapjes en drankjes natuurlijk niet mogen ontbreken.

Er worden 4 tot 6 leuke spellen gespeeld. Dit zijn natuurlijk goed foute spellen. Dus bereid je alvast maar voor!

We stappen met ons allen in een foute wereld. Kleren? FOUT! Muziek? FOUT! presentator? FOUT! Het enige wat goed moet zijn, zijn de vragen, want geloof ons, een fout antwoord wil je niet geven ;-)

Het is op ieder willekeurige locatie te spelen. Bij de offerte aanvraag geven wij jullie de mogelijkheid om te kiezen waar jullie het uitje willen spelen. Dus bij het ontbreken van een goede locatie gaan wij samen met onze partners naar de beste locatie voor jullie.

FAQ

 • Corona & Uitjes Fabriek
  De citygames & de groepgames van Uitjes Fabriek zijn in de meeste gevallen kant en klare spellen die jullie op een zelfgekozen moment spelen. Jullie bezoeken een stad naar keuze en spelen daar het spel. Ondanks dat er geen toezicht is vanuit uitjes fabriek gelden natuurlijk wel de regels die door het RIVM zijn opgesteld. Dus ook hier geldt de anderhalve meter afstand tussen elkaar, geen handen schudden en bij klachten thuisblijven. Wij als makers zorgen er in ieder geval voor dat elke deelnemer het spel goed kan spelen. Dit houdt in dat wij bij ieder team genoeg spellen toevoegen. Maar ook krijgen jullie van ons mondkapjes en desinfecterend gel geleverd zodat wanneer jullie een puzzel delen deze gereinigd kan worden. Meer informatie over onze corona maatregelen vind je hier
 • Hoe verder?
  • Stap 1: Als dit het groepsuitje is wat jullie graag willen spelen kun je via de knop 'offerte aanvragen'een vrijblijvende offere aanvraag van ons ontvangen.
  • Stap 2: Vul de gegevens in waar we om vragen en binnen 24 uur naar ontvangst sturen wij met een geheel vrijblijvende offerte.
  • Stap 3: Hebben jullie de keuze gemaakt? Ga dan akkoord en laat ons de rest doen. Jullie hoeven alleen nog maar te wachten op onvergetelijke momenten.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.