Minimaal 3 uur vermaak

Van A tot Z geregeld

Een op maat gemaakt uitje

Details:

 • Minimaal 3 uur

  Dit is een tijdsindicatie, het echte spel duurt 88 minuten.

 • Vanaf 20 personen

  De grote van de groep mogen jullie helemaal zelf bepalen. Maar aangezien jullie tegen elkaar strijden moeten er minimaal 2 mensen in een team zitten.

 • Dit is een actief uitje

  Bij dit uitje zitten een paar actieve spellen die worden uitgevoerd. Daarom is dit uitje niet geschikt voor mensen slecht ter been.


Inclusief:
 • De host van dit spel
 • Enthousiaste spelbegeleiders
 • Minimaal 4 spannende mol spellen
 • Een Mol pakket (incl. consumtie)
Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

€44.95 per persoon

Voor iedereen die niet bekend genoeg is voor op t.v.

Over dit uitje

WOW! Stel je eens voor! Je mag mee doen met dit te gekke tv programma. Nou wij zorgen er voor hoor. Dichterbij zul je (tenzij je een bekende Nederlander bent) niet komen. Er worden 4 of 5 echte 'Wie is de mol' spellen gespeeld, en er zit een echte saboteur in julllie midden. De actieve spellen worden gespeeld onder professionele begeleiding met een eigen mysterieuze host die jullie per spel de uitleg geeft! Helaas zullen er aan het einde van de dag ook mensen afvallen. Dit gebeurd natuurlijk aan het wanneer alle spellen zijn gespeeld zodat iedereen dit spannende avontuur mag meemaken! Waar wachten jullie nog op, vraag nu die offerte aan en speel dit spel zoals je het altijd al hebt willen spelen.

Daarom De mol Boeken!

Het wordt een van a tot z verzorgd feest. Waarbij de hapjes en drankjes natuurlijk niet mogen ontbreken.

Er worden 4 tot 6 leuke spellen gespeeld. Dit zijn natuurlijk goed foute spellen. Dus bereid je alvast maar voor!

We stappen met ons allen in een foute wereld. Kleren? FOUT! Muziek? FOUT! presentator? FOUT! Het enige wat goed moet zijn, zijn de vragen, want geloof ons, een fout antwoord wil je niet geven ;-)

Het is op ieder willekeurige locatie te spelen. Bij de offerte aanvraag geven wij jullie de mogelijkheid om te kiezen waar jullie het uitje willen spelen. Dus bij het ontbreken van een goede locatie gaan wij samen met onze partners naar de beste locatie voor jullie.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.