Bedrijfsuitje in Groningen


Op naar het leuke Groningen met jullie bedrijf want het is weer tijd voor jullie bedrijfsuitje. En wij maken er een feest van in Groningen want wij gaan helemaal los. Onze bedrijfsuitjes zijn perfect voor ieder bedrijf en wat je ook wilt doen, wij hebben het voor jullie in de aanbieding. Teambuilding, Fun, Gezelligheid. Noem het maar op en het kan met een bedrijfsuitje van Uitjes Fabriek in Groningen.

Waarom een bedrijfsuitje in Groningen?

Groningen, studentenstad! Maar Groningen als bedrijfsuitje staat net zoveel garant voor FUN. Laat je meenemen in de avonturen van Uitjes Fabriek en zorg voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Groningen. We gaan jullie team niet alleen hechter achterlaten we maken er een topdag van in Groningen met jullie bedrijf. Of jullie nou voor de geschiedenis gaan, de unieke beleving in Groningen of voor een avontuur spel in een mooi natuur gebied. Er is altijd wat te doen in Groningen met Uitjes Fabriek.

Wat gaan we doen tijdens ons bedrijfsuitje in Groningen

Uitjes Fabriek laat jullie de leukste delen van Groningen zien tijdens jullie bedrijfsuitje. Willen jullie een bedrijfsuitje midden in de stad waarbij jullie via een unieke ervaring de stad op een geheel andere manier ontdekken? Dan is een bedrijfsuitje in Groningen bij Uitjes Fabriek precies wat jullie kunnen doen. Wij laten jullie Groningen op zijn leukst zien en hebben er zin in om met jullie voor dat 10+ bedrijfsuitje te gaan. Natuurlijk kunnen jullie je bedrijfsuitje in Groningen ook combineren met een lekkere lunch of diner of afsluiten in een van de leuke kroegen die Groningen rijk is. Maar geen paniek. Uitjes Fabriek regelt het allemaal.

Wat willen jullie doen in Groningen?!

Een Actief Bedrijfsuitje in Groningen

Je hebt bedrijfsuitjes voor iedereen, maar hoe vind je de perfecte voor jouw groep? Gaan jullie voor een actieve dag? Kijk dan bij onze Citygames, deze groepsuitjes zijn ideaal om te combineren. Zo kun je er een cutureel uitstapje van maken om de stad op een unieke manier te ontdekken, terwijl je door de leuke spellen in het centrum een actieve dag vol teambuilding ervaart.

Onze Reviews

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.