Groepsuitjes in Haarlem


De Toppers voor jullie uitje in Haarlem

Waarom een Groepsuitje in Haarlem?

 • Een uniek en op maat gemaakt bedrijfsuitje
 • De stad op de leukste manier leren kennen.
 • Wij zorgen ervoor dat iedere deelnemer meedoet.

Wat voor bedrijfsuitje in Haarlem?

De stad biedt zoveel mogelijkheden. Ontdekt de stad op een unieke manier via een Citygame of laat ons jullie uitje verzorgen in een van de leuke horecegelegenheden die Haarlem rijk is. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsuitje in Haarlem een unieke ervaring wordt. Uitjes Fabriek regelt het in ieder geval voor jullie.

Groepsuitjes in Haarlem

Uitjes Fabriek organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Dit kunnen wij aanbieden omdat wij naast het hebben van een passie voor vermaak en entertainment ook een passie hebben voor Nederland. Onze bedrijfsuitjes hebben we dan ook zo ontwikkeld dat we een lokale mix over de activiteiten heen gooien zodat jullie niet alleen kunnen genieten van de gezelligheid met je collega’s maar ook zodat jullie bedrijfsuitje de schoonheid ervaart van de mooie evenementenlocaties of mooie natuur of de prachtige steden die jullie gekozen omgeving rijk is. Wij hebben ons gespecialiseerd in de prachtige plekken die Nederland rijk is. Boek daarom een bedrijfsuitje bij Uitjes Fabriek!

Meer over groepsuitjes in Haarlem.

We pop-up everywhere

Wij organiseren o.a. bedrijfsuitjes door heel Nederland. Onze groepsuitjes zijn overal te spelen op jullie eigen locatie. Hebben jullie toch liever dat wij de meest geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje dan is dat geen probleem. Met ons netwerk kijken wij naar de beste eventlocatie op maat en zorgen dat jullie een onvergetelijke dag ervaren.

Wij kunnen ieder uitje op maat maken zodat het perfect past bij jullie wensen. Daarbij geven wij een invulling die eigentijds en creatief is. Wij staan voor een 10+ beleving en willen dit bij ieder groepsuitje optimaal realiseren. Kijk wat er voor jullie groep mogelijk is.

Amsterdam

Den Bosch

Den Haag

Groningen

Haarlem

Leeuwarden

Maastricht

Utrecht!

Onze Reviews

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.