Bedrijfsuitje in Haarlem


Is het weer de tijd van het jaar? Of willen jullie gewoon iets leuks doen met je bedrijf? Kijk dan goed rond want wij hebben namelijke de ultieme beleving voor bedrijfsuitjes in Leeuwarden, want Uitjes Fabriek presenteert namelijk de leukste Bedrijfsuitjes in Leeuwarden. Samen met jullie maken we er een onvergetelijke dag van!

Waarom een bedrijfsuitje in Haarlem?

 • Een uniek en op maat gemaakt bedrijfsuitje
 • De stad op de leukste manier leren kennen.
 • Wij zorgen ervoor dat iedere deelnemer meedoet.

Wat voor bedrijfsuitje in Haarlem?

De stad biedt zoveel mogelijkheden. Ontdekt de stad op een unieke manier via een Citygame of laat ons jullie uitje verzorgen in een van de leuke horecegelegenheden die Haarlem rijk is. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsuitje in Haarlem een unieke ervaring wordt. Uitjes Fabriek regelt het in ieder geval voor jullie.

Wat willen jullie doen in Haarlem?!

Een Actief Bedrijfsuitje in Haarlem

Je hebt bedrijfsuitjes voor iedereen, maar hoe vind je de perfecte voor jouw groep? Gaan jullie voor een actieve dag? Kijk dan bij onze Citygames, deze groepsuitjes zijn ideaal om te combineren. Zo kun je er een cutureel uitstapje van maken om de stad op een unieke manier te ontdekken, terwijl je door de leuke spellen in het centrum een actieve dag vol teambuilding ervaart.

Onze Reviews

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.