De leukste uitjes in Breda

Voor grote groepen!

Breda op z'n leukst!

Welkom in Breda.

Ontdek de stad.

Deze groepsarrangementen bieden we o.a. aan in het centrum van Breda!

€39.95 per persoon

Culinair Genieten Varen
Vanaf 10 personen

3.5 uur

Workshops & Tours

€74.95 per persoon

Cultureel Genieten Stadstour
Vanaf 10 personen

7 Uur

Workhops & Tours

Niets missen in Breda?

Wij proberen in ieder uitje wat me creëen lokale producten of weetjes te verwerken. Dit doen we o.a. via onze leuke en gezellige Quiz spellen, onze citygames of via onze outdoor en buitenactiviteiten. De natuur en de omgeving is een onderdeel van het evenement. Maar ook het eten en onze leveranciers regelen we altijd lokaal. Als je zeker wilt zijn dat je niets mist van de mooiste plekken van Breda dan kunnen wij altijd persoonlijk advies geven! Uitjes Fabriek helpt jullie graag om een onvergetelijke dag in Breda te beleven. Neem contact met ons op en wij helpen jullie graag verder!

Uitjes Fabriek in Breda

Breda, een Nassaustad. Daardoor een stad die vol in verbinding staat met de Nederlandse geschiedenis. Bekend vanwege een van de mooiste torens van Nederland, berucht door Carnaval. In Breda zie je niet alleen prachtige gebouwen, ook de mooie straatjes en sfeervolle pleintjes zorgen voor unieke plaatjes. Perfect voor een groepsuitje in het centrum van de stad. Het bourgondische Brabant zul je hier tot in detail zien worden uitgevoerd. En daarom kunnen wij niet wachten om samen met jullie breda te ontdekken.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.