Welkom in Groningen.

Niets gaat boven Groningen. Een Wereldstad in het noorden van Nederland. Hier vind je niet alleen de perfecte mogelijkheden voor jullie groepsuitjes. Ook vind je hier een ongekeende sfeer. De stad heeft genoeg facaliteiten om jullie dat tot een succes te maken. Maar wij helpen jullie graag mee om de dag onvergetelijk te maken. Zoeken jullie een mooie stad om daar jullie groepsuitje te beleven, dan zou ik zeggen boek nu een bij Uitjes fabriek want wij laten jullie Groningen van zijn beste kant zien!

Niets missen in Groningen?

Wij proberen in ieder uitje wat me maken lokale dingen te verwerken. Dit doen we o.a. via onze spellen, onze citygames zijn er perfect voor gemaakt. Maar ook het eten en onze leveranciers regelen we altijd lokaal. Echter, als je echt zeker wilt zijn dat je niets mist van de mooiste plekken van Groningen dan kunnen wij altijd persoonlijk advies geven! Uitjes Fabriek helpt jullie graag om een onvergetelijke dag in Groningen te beleven. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.