De leukste uitjes in Groningen

Voor iedere groep!

Utrecht op z'n leukst!

Welkom in Utrecht.

Ontdek de stad.

Deze groepsarrangementen bieden we o.a. aan in het centrum van Utrecht!

€39.95 per persoon

Culinair Genieten Varen
Vanaf 10 personen

3.5 uur

Incl. Borrelboot

€74.95 per persoon

Cultureel Genieten Stadstour
Vanaf 10 personen

7 Uur

Incl. Lunch/Diner

Niets missen in Utrecht?

Wij proberen in ieder uitje wat me creëen lokale producten of weetjes te verwerken. Dit doen we o.a. via onze leuke en gezellige Quiz spellen, onze citygames of via onze outdoor en buitenactiviteiten. De natuur en de omgeving is een onderdeel van het evenement. Maar ook het eten en onze leveranciers regelen we altijd lokaal. Als je zeker wilt zijn dat je niets mist van de mooiste plekken van Leeuwarden dan kunnen wij altijd persoonlijk advies geven! Uitjes Fabriek helpt jullie graag om een onvergetelijke dag in Leeuwarden te beleven. Neem contact met ons op en wij helpen jullie graag verder!

Uitjes Fabriek in Utrecht

Iedereen kent natuurlijk de bekendste kerktoren van Nederland, en de bekende Utrechtse kelders. Maar Utrecht is een stad vol geschiedenis die je ook op andere plekken vindt. Niet alleen een plek waar je de mooiste gebouwen kunt vinden, maar Utrecht is ook een plek waar hedendaagse geschiedenis wordt gemaakt. Wil jij utrecht op een andere manier leren kennen dan is een groepsuitje in Utrecht van Uitjes Fabriek eigenlijk gewoon echt een must!

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.