De leukste uitjes in Leeuwarden

Voor grote groepen!

Leeuwarden op z'n leukst!

Welkom in Leeuwarden.

Hey kijk aan, jullie zijn op de pagina van Leeuwarden gekomen. De stad die in 2018 een van de Europese culturele hoofdsteden was. En Cultuur is er. Niet alleen qua geschiedenis maar ook in het heden. Daarom is Leeuwarden een uniek decor voor jullie bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest die jullie willen vieren in een van de mooiste steden van het Friese Noorden. Bekijk daarom snel deze pagina, en boek vandaag nog je bedrijfsuitje, groepsuitje of Vrijgezellenfeest in Leeuwarden.

Niets missen in Leeuwarden?

Wij proberen in ieder uitje wat me creëen lokale producten of weetjes te verwerken. Dit doen we o.a. via onze leuke en gezellige Quiz spellen, onze citygames of via onze outdoor en buitenactiviteiten. De natuur en de omgeving is een onderdeel van het evenement. Maar ook het eten en onze leveranciers regelen we altijd lokaal. Als je zeker wilt zijn dat je niets mist van de mooiste plekken van Leeuwarden dan kunnen wij altijd persoonlijk advies geven! Uitjes Fabriek helpt jullie graag om een onvergetelijke dag in Leeuwarden te beleven. Neem contact met ons op en wij helpen jullie graag verder!

Citygames

Outdoor

Feesten

Quiz & Spellen

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.