Welkom in Utrecht.

Iedereen kent natuurlijk de bekendste kerktoren van Nederland, en de bekende Utrechtse kelders. Maar Utrecht is een stad vol geschiedenis die je ook op andere plekken vindt. Niet alleen een plek waar je de mooiste gebouwen kunt vinden, maar Utrecht is ook een plek waar hedendaagse geschiedenis wordt gemaakt. Wil jij utrecht op een andere manier leren kennen dan is een groepsuitje in Utrecht van Uitjes Fabriek eigenlijk gewoon echt een must!

Niets missen in Utrecht?

Wij proberen in ieder uitje wat me maken lokale dingen te verwerken. Dit doen we o.a. via onze spellen, onze citygames zijn er perfect voor gemaakt. Maar ook het eten en onze leveranciers regelen we altijd lokaal. Echter, als je echt zeker wilt zijn dat je niets mist van de mooiste plekken van Utrecht dan kunnen wij altijd persoonlijk advies geven! Uitjes Fabriek helpt jullie graag om een onvergetelijke dag in Utrecht te beleven. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.