Testers Gezocht


07 juni 2022

Uitjes Fabriek is altijd op zoek naar Testers voor nieuwe groepsuitjes. Daarom voegen we jullie graag toe aan onze testers poule. Dit is volledig gratis en leuk om met een kleine groep mensen uit te proberen. Elke keer als we een nieuw uitje creëren, vragen we onze testers om het uit te testen zodat het product 100% geoptimaliseerd kan worden.

Wat houdt het in?

Onze testers uit de poule mogen gratis een groepsuitje spelen van Uitjes Fabriek. Als jullie door ons worden uitgekozen om het uitje te testen dan mogen jullie zelf (binnen een bepaald tijdsbestek) een dag uitkiezen. Jullie gaan met een de groep kijken of de spellen goed doorlopen, of ze niet te moeilijk of te makkelijk zijn en het belangrijkste of jullie genoeg fun hebben tijdens dit uitje. Na het uitje krijgen jullie een enquête die jullie invullen en met jullie feedback gaan wij aan de slag om het groepsuitje nog beter te maken.

Voorwaarden

Om deel te nemen aan onze testers poul vragen we een paar dingen van jullie.

 • Jullie zijn een groep tussen de 4-10 personen
 • Om deel te mogen nemen moet de enquête na afloop worden ingevuld, anders worden er extra kosten (€99.95 per groep) in rekening gebracht. Dit is voor ons noodzakelijk om de feedback goed te ontvangen
 • Het beeldmateriaal die jullie maken en wij ontvangen mogen worden gebruikt voor marketing doeleinden
 • De groepsuitjes worden jullie gratis aangeboden voor testdoeleinden

Hoe verder

Lijkt het jullie na het lezen van de voorwaarden leuk om tester te worden en willen jullie je graag aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier. Jullie krijgen van ons een bevestigingsmail en misschien binnenkort een uitnodiging om te testen. Vul het gehele formulier in want zo kunnen we kijken welk uitje het meest geschikt is voor jullie.

Aanmeldformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Geschreven door

Wouter Propstra

Onze Reviews

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.