Bucketlist Idea #1: Mee doen met wie is de mol


07 oktober 2020

Iedereen droomt er wel van. Nou Ja, iedereen? Als je Danny de Munk bent dan heb je dus helemaal niks met het programma. Maar goed laten we het er maar op houden dan 99.9 procent van de Nederlandse bevolking graag een keer een kandidaat wil zijn in ‘wie is de mol’. Eigenlijk kun je wel zeggen dat het best een goed idee om dit op je bucket list te zetten. Dus misschien moeten we eens gaan gaan kijken hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen.

Word bekend

Tja het is natuurlijk wel een programma waar alleen bekende mensen aan mee mogen doen. Dus tenzij je terug kan reizen in de tijd, naar bijvoorbeeld het seizoen 1,2 of 3, toen er nog onbekende mensen mee mochten doen, lijkt het me verstandig om bekend te worden. Misschien ben je het al? Maar dan heb je duidelijk iets verkeerd gedaan. Dus hoe ga je dat doen? Je kunt natuurlijk influencer worden of mee doen met een sport en daar redelijk, maar niet te goed in worden (vanwege tijd enzo). Misschien kun je nog kijken of er ergens plek is bij je plaatselijke amateurtoneelverenigingen en hopen dat je een onontdekt talent hebt voor drama. Of je gaat meedoen met The Voice en hopen dat je ook na de finale nog herkend wordt op straat. Er zijn genoeg manieren om beroemd te worden, het is tenslotte Dries Roelvink en Famke Louise ook gelukt. Dus Let’s do This!

Maar word niet te bekend

Voordat je je de koning te rijk voelt en denkt dat je de nieuwe Michael Jackson of Angelina Jolie bent moet je natuurlijk wel een motivatie hebben om mee te doen. Ik bedoel de pot moet wel gevuld worden en je moet er daadwerkelijk wat aan hebben. Dus je moet ook niet TE bekend zijn. Het is eigenlijk een beetje de bedoeling dat men de groepsfoto van het nieuwe seizoen ziet en denkt. Wie.Is.Dat? Dus laten we een veilige keuze maken. Word schrijver of ga in vage toneelstukken spelen. Gegarandeerd dat je wordt gevraagd.

Maak de keuze

Het is daarbij ook belangrijk dat je voor jezelf al de keuze hebt gemaakt wat je gaat doen. Word je de mol of wil je kandidaat worden! Als je de mol bent mag je eigenlijk alleen maar liegen en bedriegen zijn. Als deelnemer kun je fanatiek het spel meespelen. Er is natuurlijk wel een kans dat je er als eerste uitgaat. Maar ach, dan ben je tenminste nog bekend.

Hoe dan ook! Mocht dit toch allemaal niet echt werken, en is de weg naar bekendheid nog ver uit zicht! Dan hebben wij ook gewoon een manier om je bucket list item; ‘Meedoen met wie is de mol’ af te kunnen strepen. Speel gewoon het spel De mol met je groep! Dichterbij het spel kun je bijna niet komen. Mocht dit ook nog niet haalbaar zijn, want je werkt met allemaal Danny de Munk’ers. Dan kun je altijd nog nadenken over de citygame ‘Mollenstreken’. Een ideaal spel waar je met je team en groep de persoon moet achterhalen die de mollenstreken uitvoert.

Geschreven door

Wouter Propstra

Onze Reviews

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.