Waar Uitjes Fabriek ook komt, wij steunen de omgeving. De lokale ondernemers zorgen voor producten die misschien wel onbekend zijn bij het grote publiek. Iedere regio heeft zijn eigen streken en zijn eigen gewoontes. Behalve dat wij het leuk vinden om mensen te vermaken met de leukste spellen die we maar kunnen bedenken, hechten wij ook veel waarde aan de culturele omgeving. Hiermee zorgen we niet alleen voor een extra steuntje voor de lokale economie maar laten we jullie ook de bijzondere en mooie kanten van Nederland zien.

Nederland is zoals we weten een klein land. Maar het kent een rijke geschiedenis. De geschiedenis van Nederand heeft voor een grote culturele zelfstandigheid gezorgd. Het mag soms wel vergeten zijn, maar cultuur ontwikkel je niet binnen een dag. Een stad of dorp kent een geschiedenis waar de kleinste detail een toegevoegde waarde hebben op de ontwikkeling van cultuur. Lekkernijen of gezellige eet cafés gaan soms al tientallen jaren mee en worden generatie op generatie onderhouden. Wij vinden een stukje culturele ontwikkeling daarom belangrijk en verwerken deze graag in onze uitjes.

Dit is dan ook de reden dat we graag met lokale ondernemers samenwerken om jullie uitje tot een succes te maken. Dit kan iets kleins zijn zoals bijvoorbeeld een leuke goodiebag maar het kan ook de plaatselijke cateraar zijn die de hapjes en drankjes verzorgt. Nederland is een prima decor voor ieder uitje. Prachtige natuurlijke landschappen of mooie oude steden die je alleen in Nederland vindt. Dit is ook een grote reden voor ons om door heel Nederland actief te zijn. Het heeft zoveel mooie plekken, wij kunnen eerlijk gezegd niet kiezen.

Dus wil jij samen met ons Nederland ontdekken, of ben jij een lokale ondernemer die trots is op zijn of haar product en dit met Nederland wil delen via onze uitjes. Neem dan contact met ons op. Daarbij willen wij graag mededelen dat de culturele geschiedenis continu in ontwikkeling is. Het maakt ons niets uit of we samenwerken met iets dat al eeuwen lang bestaat of dat we aan het begin staan van een nieuwe waarde binnen het Nederlandse cultuurlandschap. Nederland is mooi op elk vlak!

Geschreven door Wouter Propstra 29-03-2021

Uitjes gerelateerd aan dit bericht.

Onze Reviews

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.