Spelregels.

Ondanks dat wij als motto hebben doe maar gek genoeg! Vragen we jullie toch om bepaalde spelregels na te volgen wanneer je een uitje boekt of koopt bij Uitjes Fabriek! Hier hebben we de regels voor jullie op een rij gezet!

De regels van de Arcade Factory.

De Regels van de stad.

Aangezien de meeste uitjes van de Arcade Factory doe -het-zelf uitjes zijn, is het spel voornaamelijk jullie eigen verantwoordelijkheid. Wat wij wel vragen van jullie is om jullie altijd aan de regels te houden die gelden in de stad waar jullie staan.

Verklap de uitkomst en puzzels niet!

Op het internet vind je natuurlijk veel. Ook kun je er veel kwijt. Toch vragen wij van jullie om de puzzels, opdrachten, spellen en oplossingen niet te delen met andere mensen wanneer ze het spel niet spelen of aan het spelen zijn. Zo houden we het leuk voor iedereen wanneer ze nog eens een spelletje bij ons willen kopen.

Onze Reviews

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.