Binnen 24h

Vrijblijvend

Persoonlijk advies

Offerte aanvraag

Jullie zijn een stap dichter bij een nieuw avontuur. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan, dan gaan wij direct voor jullie aan de slag!
Deze graag invullen
Maak het op maat
Wat willen jullie allemaal toevoegen aan jullie dag?
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Deze graag invullen.
De informatie die u geeft wordt gebruikt om voor u de ideale prijs te berekenen. Wij gaan zorgvoldig om met uw gegevens. Deze gegevens blijven alleen bij ons bekend!

Hulp Nodig?

Onze Reviews

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.