Het Verleden

Het Heden

De Toekomst

Ons Verhaal!


De jaren gaan zo snel, en dat is bij ons niet anders. Maar wel erg leuke jaren dat wel. Dus laten we de fabriek altijd op de toekomst gericht houden wat dat is namelijk de enige richting die we op kunnen gaan. Zo dit was even een inleiding.

Hallo, wij zijn Uitjes Fabriek, jullie groepsuitjes specialist. En met specialist bedoelen wij natuurlijk ook echt een specialist. Acht! mooie jaren ervaring en in deze jaren hebben we veel meegemaakt. De start, een zeer belangrijk onderdeel. Het eerste uitje, de spanning, de gezelligheid, de deadlines, en ja soms ging het ook helemaal mis. Maar uiteindelijk hebben we daarvan geleerd en staan we nu als een sterk bedrijf mooi en bijzondere producten te verkopen.

Onze Visie

Uitjes Fabriek brengt jullie een unieke groepservaring waarbij, kwaliteit, fun en teambuilding centraal staan. Wij geloven dat vooral de beleving een belangrijke factor is voor jullie groepsevenement en hier hebben wij als organisatie natuurlijk ook alle grip op, wij zijn 'Creators of Experience'. De kennis in combinatie met onze zowat oncontroleerbare creativiteit maakt dit mogelijk. Daarom creëren wij de uitjes geheel zelf en zorgen we er zo voor dat iedere groepsuitje aansluit bij de wensen van jullie als klant. Het is tenslotte jullie dag! Ons doel is jullie een onvergetelijke dag te bezorgen met een ervaring die jullie helemaal mee nemen in het moment. Dit doen we door onze groepsuitjes aan te bieden waar we maar willen. Deze flexibiliteit past dus geheel in onze visie om jullie mee te nemen in een unieke beleving. Daarom is onze motto ook, dat waar ook in Nederland, wij verschijnen. ‘We pop-up Everywhere’ .

Waarom Uitjes Fabriek!

 • Unieke en Toffe groepsuitjes gericht op beleving!
 • Wij combineren jullie wensen met onze Creativiteit.
 • 100% Garant voor Teambuilding met resultaat.
 • Overal in Nederland.

Meer over de visie van Uitjes Fabriek.

De toekomst.
Hoe fijn wij, vooral tijdens onze buitenactiviteiten, het warme weer ook vinden. Zijn wij ons ook zeer bewust van het feit dat we als wereld het net even iets groener moeten maken en minder consumptie moeten uitvoeren. Daarom heeft Uitjes Fabriek er voor gekozen om ons voornamelijk te richten op digitale en herbruikbare producten. Onze partners proberen we ook zo goed mogelijk uit te zoeken met betrekking tot lokale producten en voedselverspilling. Willen jullie ons hier in steunen, of zijn jullie die lokale onderneming die ons kan helpen hiermee, kijk dan bij het kopje samenwerken en neem contact met ons op. Wij vinden dat erg leuk.

Onze merken

De ultieme beleving creeëren doen we niet alleen via ons merk Uitjes Fabriek. We hebben een paar merken in het leven geroepen die ons helpen om bij ieder product het juiste verhaal te kunnen vertellen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Hulp Nodig?

Onze Reviews

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.