2015

Geschiedenis&ontstaan

in 2015 begonnen als aanbieder van vele groepsuitjes zoals ik 'Gek op Nederland, Find MR X en de Mol'. Na 3 jaar deze formule te hebben gehanteerd kwamen we er al snel achter dat we weer wilden met de verhalen achter bijvoorbeeld Mr. X en dat we meer een totale beleving willen creëren . Daarom zijn we over gegaan van 30 groepsuitjes en rondleidingen naar 2 verhaallijnen.

2019

Het heden.

Het nieuwe concept 'Creëert' zorgt voor een frisse nieuwe start. Vanaf 2020 gaan wij echt live met onze nieuwe producten en kunnen de uitjes ook worden geboekt. Maar dit is niet het enige wat we vanaf dit jaar doen. Ook lanceren wij het nieuwe concept 'Themafeest'. Een feest waar beleving, vermaak en entertainment centraal gaan staan.

2020 -

De Toekomst.

Wij hebben zin in de toekomst bij Uitjes Fabriek, een nieuwe weg, een frisse start en een hoofd vol ideeeën. Ons voornemen is om elk jaar met een nieuwe verhaal of nieuw groepsuitje te komen zodat we ons verhaal kunnen blijven vertellen.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact

Willen jullie graag in contact komen met Uitjes Fabriek? Via Whats App and de chat zijn wij direct bereikbaar binnen openingstijden, anders kun je het contactformulier in vullen.

Site.Design/

WPDesign

Social.