We Love Storytelling!

De eerste vraag die misschien in je opkomt, is natuurlijk; wat is een ‘Storygame’? Het antwoord is, verrassend genoeg, een spel met een verhaal…. Oké, misschien had je deze zien aankomen. Maar wat maakt een Storygame anders dan alle andere uitjes met een verhaal? Precies, Het verhaal. Wij hebben één overkoepelend verhaal geschreven die zich afspeelt in wereld waar geschiedenis en het heden samenkomen, waar een nieuwe wereld zich laat zien en waar elk uitje een onderdeel van uitmaakt. De meeste groepsuitjes zijn spellen waar een verhaal omheen wordt verteld maar bij onze groepsuitjes beleef je het verhaal en zijn de spellen een onderdeel. Je gaat een uniek avontuur aan, waar beleving en storytelling voorop staat.

Wat kunnen jullie verwachten?

Onze Stories zijn interactieve spellen. Het verhaal wordt je op een zo realistisch mogelijke manier verteld via acteurs, decors en media. Er zijn verschillende spellen en bij ieder spel ervaar je een andere unieke beleving, maar toch speelt elk spel zich af in de wereld van het Huis van Lucifer. Wij hebben een concept gecreëerd waar je een spannende netflix thriller eindelijk zelf kunt ervaren, waar je zelf onderdeel wordt van plottwisten of waar je undercover gaat in een wereld waarvan je niet wist dat het kon bestaan. Om de beleving zo echt mogelijk te maken, onthullen we niet veel qua spellen en verwachtingen. Toch kun je op de website van Het Huis van Lucifer zien voor wie de spellen en uitjes geschikt zijn en wat je globaal kunt verwachten.

Het verhaal?

Op dit moment hebben wij één verhaallijn lopen waarbij er twee uitjes te spelen zijn. Dit verhaal is twee jaar in ontwikkeling geweest en er worden nog steeds nieuwe hoofdstukken geschreven die de basis zijn voor toekomstige storygames. Voor meer informatie over dit verhaal en over de uitjes gaat er op 1 Januari een volledige website online. Houdt onze website, instagram of facebook dus goed in de gaten, want daar mis je niets!

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact

Willen jullie graag in contact komen met Uitjes Fabriek? Via Whats App and de chat zijn wij direct bereikbaar binnen openingstijden, anders kun je het contactformulier in vullen.

Social.