Overal in NL

Gericht op Resultaat

Voor elke groep!

Teambuilding met Uitjes Fabriek

Wacht! Want dit is het moment dat wij jou gaan vertellen dat teambuildingsactiviteiten niet alleen maar saai en ongeïnspireerd zijn. Uitjes Fabriek is namelijk de specialist die met een verfrissende blik teambuildings evenementen organiseert. Fun gecombineerd met orginele activiteiten die helemaal naar eigens wens kunnen worden ingevuld. Natuurlijk zijn wij doelgericht, samenwerking en communicatie zijn nog steeds de belangrijke factoren om jullie missie tot een succes te maken. Maar in tegenstelling tot andere teambuildings sessies zul je merken dat Uitjes Fabriek deze met de blik op de toekomst onvergetelijk maakt. Een blijvende herinnering met een unieke waarde.

Project Teambuidling.

Hieronder vinden jullie een overzicht van de teambuilding activiteiten die Uitjes Fabriek aanbiedt.

Teambuilding met een missie.

Met Uitjes fabriek ga je niet zonder reden op pad. Het belangrijkste van een Teambuildingsdag is natuurlijk het resultaat. Uw groep hechter laten worden. Bouwen aan een team zodat samenwerken straks een stuk gemakkelijker wordt. Of je team nou net is ontstaan of al jarenlang samen werkt. Er is altijd wel een reden om elkaar buiten het ‘normale werk’ te zien. We weten allemaal dat we ons op het werk net even iets anders gedragen dan wanneer je in een nieuwe meestal leuke ontspannen sfeer wordt gebracht. Onze teambuildingsactiviteiten zijn dan ook echt gericht op resultaat.

Teambuilding op de mooiste plekken van Nederland.

Teambuildingsactiviteiten van Uitjes Fabriek zijn overal te boeken in Nederland! Beschikken jullie niet over een goede locatie of willen jullie eens de natuur in ver van het kantoorleven vandaan? Geen enkel probleem. Uitjes Fabriek organiseert teambuilding activiteiten in alle steden, in de natuur of op het strand. Wij brengen jullie naar de mooiste plekken van Nederland. Dit heeft als voordeel dat wij erg flexibel zijn en dat wij ons makkelijk kunnen aanpassen aan de situatie. Hierdoor zijn onze teambuilding uitjes op maat aan te passen en kunnen jullie ze ook makkelijk te spelen tijdens een congres of evenement van jullie bedrijf. Wij werken graag samen met elkaar om het beste resultaat te behalen. Dus willen jullie dat wij meedenken om jullie doel succesvol te maken op bijvoorbeeld jullie eigen locatie dan gaan we graag het gesprek met jullie aan.

Teambuilding geheel naar jullie wens.

Onze activiteiten zijn niet alleen leuk maar wij passen ze geheel aan naar jullie wens. Elk bedrijf is uniek en dat begrijpen wij. Daarom is het belangrijk om samen met elkaar te kijken naar wat het beste bij jullie als bedrijf past om jullie teambuildingsdag af te sluiten met echt resultaat. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat we jullie wensen omzetten naar praktijk en er samen er een onvergetelijke dag van maken.

Indoor

Aan het strand

In de stad

Arrangementen

Meer informatie

Eten&Drinken

Uitjes Fabriek verzorgt jullie gehele dag. Gezellig de dag afsluiten met en heerlijke Barbeque of een lopend buffet? Het kan allemaal. Vraag naar de mogelijkheden.

Meetings & Vergaderen

Onze Teambuildingsactiviteiten zijn prima te combineren met een meeting of een vergadering. Maak het so effectief mogelijk.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

  • Home
  • Teambuilding!

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.