Teambuilding.

Onze teambuildingsactiviteiten vind je hieronder

Teambuilding met een missie.

Met Uitjes fabriek ga je niet zonder reden op pad. Het belangrijkste van een Teambuildingsdag is natuurlijk het resultaat. Uw groep hechter laten worden. Bouwen aan een team zodat samenwerken straks een stuk gemakkelijker wordt. Of je team nou net is ontstaan of al jarenlang samen werkt. Er is altijd wel een reden om elkaar buiten het ‘normale werk’ te zien.

Teambuilding op de mooiste plekken van Nederland.

Teambuildingsactiviteiten van Uitjes Fabriek zijn overal te boeken in Nederland! Beschikken jullie niet over een goede locatie of willen jullie eens de natuur in ver van het kantoorleven vandaan? Geen enkel probleem. Uitjes Fabriek organiseert teambuilding activiteiten in alle steden, in de natuur of op het strand. Wij brengen jullie naar de mooiste plekken van Nederland. Dit heeft als voordeel dat wij erg flexibel zijn en dat wij ons makkelijk kunnen aanpassen aan de situatie. Hierdoor zijn onze teambuilding uitjes op maat aan te passen en kunnen jullie ze ook makkelijk te spelen tijdens een congres of evenement van jullie bedrijf. W

Teambuilding geheel naar jullie wens.

Onze activiteiten zijn niet alleen leuk maar wij passen ze geheel aan naar jullie wens. Elk bedrijf is uniek en dat begrijpen wij. Daarom is het belangrijk om samen met elkaar te kijken naar wat het beste bij jullie als bedrijf past om jullie teambuildingsdag af te sluiten met echt resultaat. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat we jullie wensen omzetten naar praktijk en er samen er een onvergetelijke dag van maken.

Indoor

Aan het strand

In de stad

Arrangementen

Meer informatie

Eten&Drinken

Uitjes Fabriek verzorgt jullie gehele dag. Gezellig de dag afsluiten met en heerlijke Barbeque of een lopend buffet? Het kan allemaal. Vraag naar de mogelijkheden.

Meetings & Vergaderen

Onze Teambuildingsactiviteiten zijn prima te combineren met een meeting of een vergadering. Maak het so effectief mogelijk.

Hulp Nodig?

Onze Reviews

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.