FUN!

Overal in NL

100% Resultaat!

Teambuilding met een missie.

Met Uitjes fabriek ga je niet zonder reden op pad. Het belangrijkste van een Teambuildingsdag is natuurlijk het resultaat. Uw groep hechter laten worden. Bouwen aan een team zodat samenwerken straks een stuk gemakkelijker wordt. Of je team nou net is ontstaan of al jarenlang samen werkt. Er is altijd wel een reden om elkaar buiten het ‘normale werk’ te zien.

Teambuilding op de mooiste plekken van Nederland.

Teambuildingsactiviteiten van Uitjes Fabriek zijn overal te boeken in Nederland! Beschikken jullie niet over een goede locatie of willen jullie eens de natuur in ver van het kantoorleven vandaan? Geen enkel probleem. Uitjes Fabriek organiseert teambuilding activiteiten in alle steden, in de natuur of op het strand. Wij brengen jullie naar de mooiste plekken van Nederland. Dit heeft als voordeel dat wij erg flexibel zijn en dat wij ons makkelijk kunnen aanpassen aan de situatie. Hierdoor zijn onze teambuilding uitjes op maat aan te passen en kunnen jullie ze ook makkelijk te spelen tijdens een congres of evenement van jullie bedrijf. W

Teambuilding geheel naar jullie wens.

Onze activiteiten zijn niet alleen leuk maar wij passen ze geheel aan naar jullie wens. Elk bedrijf is uniek en dat begrijpen wij. Daarom is het belangrijk om samen met elkaar te kijken naar wat het beste bij jullie als bedrijf past om jullie teambuildingsdag af te sluiten met echt resultaat. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat we jullie wensen omzetten naar praktijk en er samen er een onvergetelijke dag van maken.

Indoor

Aan het strand

In de stad

Arrangementen

Meer informatie

Eten&Drinken

Uitjes Fabriek verzorgt jullie gehele dag. Gezellig de dag afsluiten met en heerlijke Barbeque of een lopend buffet? Het kan allemaal. Vraag naar de mogelijkheden.

Meetings & Vergaderen

Onze Teambuildingsactiviteiten zijn prima te combineren met een meeting of een vergadering. Maak het so effectief mogelijk.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Contact