Teamuitje


Uitjes Fabriek staat voor jullie klaar om het leukste bedrijfsuitje van het jaar te organiseren. Gaan jullie voor een teambuildingsdag om de koppen dezelfde richting te laten kijken of gaan jullie voor een ontspannen dag om die rust met elkaar te nemen die jullie verdiend hebben na een harde werkperiode? Wat de reden is ook is, met Uitjes Fabriek zorgen we ervoor dat ieder bedrijfsuitje het gewenste resultaat behaalt voor jou en je collega’s. Of je nu gaat voor een bedrijfsuitje op jullie favoriete horecagelegenheid, in de natuur, in de stad of gewoon op jullie kantoor. Alles is mogelijk bij ons.

De Toppers voor jullie teamuitje

Waarom een teamuitje bij Uitjes Fabriek?

 • Een uniek en op maat gemaakt teamuitje
 • Je team op de leukste manier leren kennen.
 • Wij zorgen ervoor dat iedere deelnemer meedoet.

Wat voor teamuitje gaan jullie doen?

De stad biedt zoveel mogelijkheden. Ontdekt de stad op een unieke manier via een Citygame of laat ons jullie uitje verzorgen in een van de leuke horecegelegenheden die Haarlem rijk is. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsuitje in Haarlem een unieke ervaring wordt. Uitjes Fabriek regelt het in ieder geval voor jullie.

Uitjes Fabriek zorgt voor een beleving.


Uitjes Fabriek is de evenementenspecialist voor grote groepen. Onze groepsuitjes zijn daarom zeer geschikt voor jullie familiedag. Wij willen verbazen, verwonderen en entertainen en zoeken daarom altijd naar de balans tussen wat jullie als familie willen en onze eigen creativiteit. Jullie bedrijfsuitje zal daarom een mix worden van jullie kenmerken en wensen en onze eigen magical touch.

We Pop-Up Everywhere!

teamuitjes in heel Nederland.

Uitjes Fabriek organiseert teamuitjes door heel Nederland. Dit kunnen wij aanbieden omdat wij naast het hebben van een passie voor vermaak en entertainment ook een passie hebben voor Nederland. Onze teamuitjes hebben we dan ook zo ontwikkeld dat we een lokale mix over de activiteiten heen gooien zodat jullie niet alleen kunnen genieten van de gezelligheid met je collega’s maar ook zodat jullie teamuitje de schoonheid ervaart van de mooie evenementenlocaties of mooie natuur of de prachtige steden die jullie gekozen omgeving rijk is. Wij hebben ons gespecialiseerd in de prachtige plekken die Nederland rijk is. Boek daarom een teamuitje bij Uitjes Fabriek!

Selecteer hier jullie stad.

En bekijk onze toffe bedrijfsuitjes in jullie omgeving.

Hulp Nodig?

Onze Reviews

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.