Familiedag


Op tour met de familie of gewoon een gezellige dag gepland waarbij je elkaar in alle rust weer kunt treffen? Uitjes Fabriek zorgt voor de Familiedag die het beste bij jullie past. We gaan er samen namelijk een topdag van maken. Wordt het een leuke ontdekkingstocht in de stad of gaan jullie voor oud hollandse spellen? We hebben het voor jullie allemaal in petto en bij ons is niets te gek om het alsnog te realiseren. Dus de ideale familiedag boek je bij Uitjes Fabriek.

De Toppers voor jullie Familiedag

Uitjes Fabriek zorgt voor een beleving.


Uitjes Fabriek is de evenementenspecialist voor grote groepen. Onze groepsuitjes zijn daarom zeer geschikt voor jullie familiedag. Wij willen verbazen, verwonderen en entertainen en zoeken daarom altijd naar de balans tussen wat jullie als familie willen en onze eigen creativiteit. Jullie bedrijfsuitje zal daarom een mix worden van jullie kenmerken en wensen en onze eigen magical touch.

Een actieve familiedag in de stad.

Je hebt bedrijfsuitjes voor iedereen, maar hoe vind je de perfecte voor jouw groep? Gaan jullie voor een actieve dag? Kijk dan bij onze Citygames, deze groepsuitjes zijn ideaal om te combineren. Zo kun je er een cutureel uitstapje van maken om de stad op een unieke manier te ontdekken, terwijl je door de leuke spellen in het centrum een actieve dag vol teambuilding ervaart.

We Pop-Up Everywhere!

Een familiedag in heel Nederland.

Uitjes Fabriek organiseert familiedagen door heel Nederland. Dit kunnen wij aanbieden omdat wij naast het hebben van een passie voor vermaak en entertainment ook een passie hebben voor Nederland. Onze familiedag hebben we dan ook zo ontwikkeld dat we een lokale mix over de activiteiten heen gooien zodat jullie niet alleen kunnen genieten van de gezelligheid met je collega’s maar ook zodat jullie bedrijfsuitje de schoonheid ervaart van de mooie evenementenlocaties of mooie natuur of de prachtige steden die jullie gekozen omgeving rijk is. Wij hebben ons gespecialiseerd in de prachtige plekken die Nederland rijk is. Boek daarom een familiedag bij Uitjes Fabriek!

Selecteer hier jullie stad.

En bekijk onze uitjes in jullie omgeving voor de leukste familiedag.

Waarom een familiedag bij Uitjes Fabriek?

Onze familliedagen zijn familieutjes om nooit te vergeten. Buiten of Binnen. Inclusief te gekke activiteiten of gewoon in een sfeervolle omgeving afgestemd op jullie wensen. Wij willen jullie laten ervaren hoe het is om met een leuke dag vol spellen, activiteiten of gewoon met een tof feest jullie als familie een top dag te ervaren. Niets is natuurlijk verplicht, maar meedoen is in dit geval echt leuker dan alleen maar toekijken. Daarom is een familiedag van Uitjes Fabriek ook zo ideaal. We bieden dat aan wat iedereen leuk gaat vinden.

Hulp Nodig?

Onze Reviews

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.