Overal in NL

Gericht op resultaat

Voor ieder bedrijf!

Overal in NL

Gericht op resultaat

Voor ieder bedrijf!

Waarom een familieuitje bij Uitjes Fabriek?

Onze Bedrijfsuitjes zijn bedrijfsuitje om nooit te vergeten. Buiten of Binnen. Inclusief te gekke activiteiten of gewoon in een sfeervolle omgeving afgestemd op jullie wensen. Wij willen jullie laten ervaren hoe het is om met een leuke dag vol spellen, activiteiten of gewoon met een tof feest jullie als team nog hechter te maken. Niets is natuurlijk verplicht, maar meedoen is in dit geval echt leuker dan alleen maar toekijken. Daarom is een bedrijfsuitje van Uitjes Fabriek ook zo ideaal. We bieden dat aan wat iedereen leuk kan vinden.

Wat doet Uitjes Fabriek.

Uitjes Fabriek is de evenementenspecialist voor grote groepen. Onze groepsuitjes zijn daarom zeer geschikt als bedrijfsuitje. Wij willen verbazen, verwonderen en entertainen en zoeken daarom altijd naar de balans tussen wat jullie als bedrijf willen en onze eigen creativiteit. Jullie bedrijfsuitje zal daarom een mix worden van jullie kenmerken en wensen en onze eigen magical touch. Een bedrijfsuitje is niet altijd het geen wat je denkt dat het moet zijn. Ga bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje met de sfeer van een echt festival of zoek de grenzen op tijdens een bedrijfsuitje dat in het teken staat van adrenaline. Ook kun je natuurlijk je jullie bedrijfsuitje geheel richten op teambuilding. Er zijn zoveel mogelijk manieren om je bedrijfsuitje te organiseren, maar er is maar een UItjes Fabriek die het voor jullie tot in perfectie presenteert!

Familieuitjes in heel Nederland.

UItjes Fabriek organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Dit kunnen wij aanbieden omdat wij naast het hebben van een passie voor vermaak en entertainment ook een passie hebben voor Nederland. Onze bedrijfsuitjes hebben we dan ook zo ontwikkeld dat we een lokale mix over de activiteiten heen gooien zodat jullie niet alleen kunnen genieten van de gezelligheid met je collega’s maar ook zodat jullie bedrijfsuitje de schoonheid ervaart van de mooie evenementenlocaties of mooie natuur of de prachtige steden die jullie gekozen omgeving rijk is. Wij hebben ons gespecialiseerd in de prachtige plekken die Nederland rijk is. Boek daarom een bedrijfsuitje bij Uitjes Fabriek!

Wij gaan voor kwaliteit

Op zoek naar de leukste familie uitjes? Dan zeggen wij, welkom bij Uitjes Fabriek. Wij organiseren namelijk de leukste uitjes voor jou en je familie. Hebben jullie in de toekomst een familiedag met alle familieleden, een neven of nichten dag of gaan jullie met het hele gezin een weekend weg en willen jullie nou echt iets leuks doen? Bekijk dan hier ons aanbod en maak er een onvergetelijk uitje van. Uitjes Fabriek heeft verschillende soorten opties voor jullie familiedag. Bekijk hiernaast de categorieën en zoek het leukste familie uitje wat bij jullie past.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

  • Home
  • Met de familie

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.