Bedrijfsuitje in Zwolle


Bedrijfsuitjes zijn de ideale manier om je team weer hechter te maken en de juiste richting te laten kijken. Zwolle is daar de ideale stad voor. De Hanzestad in Overijssel heeft een geschiedenis om jaloers op te zijn en met deze geschiedenis is Zwolle de ideale stad voor jullie bedrijfsuitje.

Waarom een bedrijfsuitje in Zwolle?

 • Een uniek en op maat gemaakt bedrijfsuitje
 • De stad op de leukste manier leren kennen.
 • Wij zorgen ervoor dat iedere deelnemer meedoet.

Wat voor bedrijfsuitje in Zwolle?

De stad biedt zoveel mogelijkheden. Ontdekt de stad op een unieke manier via een Citygame of laat ons jullie uitje verzorgen in een van de leuke horecegelegenheden die Haarlem rijk is. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsuitje in Haarlem een unieke ervaring wordt. Uitjes Fabriek regelt het in ieder geval voor jullie.

Wat willen jullie doen in Zwolle?!

Een Actief Bedrijfsuitje in Zwolle

Je hebt bedrijfsuitjes voor iedereen, maar hoe vind je de perfecte voor jouw groep? Gaan jullie voor een actieve dag? Kijk dan bij onze Citygames, deze groepsuitjes zijn ideaal om te combineren. Zo kun je er een cutureel uitstapje van maken om de stad op een unieke manier te ontdekken, terwijl je door de leuke spellen in het centrum een actieve dag vol teambuilding ervaart.

Onze Reviews

 • Toppers

  We hebben een leuke dag gehad, maar ook een onwijs leuke week. Vooraf kregen we al een paar opdrachten zodat we al een goed beeld kregen van hoe het uitje er op de dag zelf uit zag. Voor herhaling vatbaar!

 • In één woord; geweldig!

  Het was een fantastische ervaring! Van te voren kregen we al diverse opdrachten/hints, waarbij de spanning al hoog opliep. Je moet veel samenwerken wat weer goed is voor de teambuilding. Alles was tot in de puntjes geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Goed verzorgd uitje

  De dag zelf werd tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelelementen op de dag zelf, maar ook vantevoren werd het thema van het spel super geïntroduceerd. We hadden enkele weken voor het uitje al veel lol gehad met puzzels etc. Zeker een aanrader om te doen met een groep!

  Mis niets van Uitjes Fabriek

  Contact

  Willen jullie graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfstuitje? Wij zouden het leuk vinden om met jullie in contact te komen. Hier vinden jullie alle mogelijkheden.