Spelregels.

Ondanks dat wij als motto hebben doe maar gek genoeg! Vragen we jullie toch om bepaalde spelregels na te volgen wanneer je een uitje boekt of koopt bij Uitjes Fabriek! Hier hebben we de regels voor jullie op een rij gezet!

De regels van de Arcade Factory.

De Regels van de stad.

Aangezien de meeste uitjes van de Arcade Factory doe -het-zelf uitjes zijn, is het spel voornaamelijk jullie eigen verantwoordelijkheid. Wat wij wel vragen van jullie is om jullie altijd aan de regels te houden die gelden in de stad waar jullie staan.

Verklap de uitkomst en puzzels niet!

Op het internet vind je natuurlijk veel. Ook kun je er veel kwijt. Toch vragen wij van jullie om de puzzels, opdrachten, spellen en oplossingen niet te delen met andere mensen wanneer ze het spel niet spelen of aan het spelen zijn. Zo houden we het leuk voor iedereen wanneer ze nog eens een spelletje bij ons willen kopen.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.