Vanaf 50 personen

Van A tot Z geregeld

Op maat gemaakt

Details:

 • in overleg

  Dit feest is geheel op eigen wijze in te vullen. De planners van de Fabriek stellen samen met jullie het plan op.

 • Vanaf 50 personen

  Met minder personen is dit feest nog steeds de moeite waaard!

 • Dit is een Feest

  Dit houdt in dat jullie het spel zonder begeleiding spelen en via jullie mobiele telefoon. Jullie gaan op een eigen gekozen moment naar de locatie van keuze en via whatsapp houden jullie contact met de jury. Hij of zij beoordeeld vanaf daar jullie foto's en geeft jullie via de digitale omgeving van Uitjes Fabriek de punten.


Inclusief:
 • Toegang tot de digitale omgeving van Uitjes Fabriek
 • Contact met 'de Game Master' via whatsapp
 • Knotsgekke Opdrachten
Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Prijs op aanvraag.

Over dit feestje

Heb jij altijd al een festival willen meemaken met je collega’s? Bij Uitjes Fabriek kan het. Van compact tot groot. Of jullie jezelf wanen op een indian summer themed festival. Alles is mogelijk en niets te gek! Deze zomer wordt jullie feest een dag om nooit te vergeten. De planners van de fabriek maken samen met jullie een basisplan en vanuit daar gaan we een geweldig mooi feest organiseren. Geheel naar eigen wens.

Daarom het festival feest

De ervaren planners van de Fabriek zorgen voor een onvergetelijk en goed georganiseerd feest.

Het feest wat u voor ogen heeft kan geheel naar uw wens worden ingevuld. Denk hierbij aan het eten wat u serveert en de muziek die u draait. Maar ook aan deboodschap die u uw feestgangers mee wilt geven.

Dit feest kan op ieder , waar mogelijk, gewenste locatie georganiseerd worden.

Het basis concept is inclusief foodtruck en tent.

 • Corona & Uitjes Fabriek
  De citygames & de groepgames van Uitjes Fabriek zijn in de meeste gevallen kant en klare spellen die jullie op een zelfgekozen moment spelen. Jullie bezoeken een stad naar keuze en spelen daar het spel. Ondanks dat er geen toezicht is vanuit uitjes fabriek gelden natuurlijk wel de regels die door het RIVM zijn opgesteld. Dus ook hier geldt de anderhalve meter afstand tussen elkaar, geen handen schudden en bij klachten thuisblijven. Wij als makers zorgen er in ieder geval voor dat elke deelnemer het spel goed kan spelen. Dit houdt in dat wij bij ieder team genoeg spellen toevoegen. Maar ook krijgen jullie van ons mondkapjes en desinfecterend gel geleverd zodat wanneer jullie een puzzel delen deze gereinigd kan worden. Meer informatie over onze corona maatregelen vind je hier
 • Hoe verder?
  • Stap 1: Als dit het groepsuitje is wat jullie graag willen spelen, dan kun je via de knop 'offerte aanvragen' een vrijblijvende offerte van ons verwachten.
  • Stap 2: Vul de gegevens in en binnen 24 uur ontvangen jullie een vrijblijvende offerte.
  • Stap 3: Hebben jullie de keuze gemaakt en willen jullie dat wij jullie dag organiseren? Ga dan akkoord en laat ons de rest doen. Jullie hoeven alleen nog maar te wachten op dit onvergetelijke moment.

Mis niets van Uitjes Fabriek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Contact.

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze groepsuitjes. Wij willen zo goed mogelijk bereikbaar zijn en hebben daarom voor jullie alle contactmogelijkheden op een rij gezet. Dus mochten jullie vragen hebben neem gerust vandaag nog contact met ons op.